Lekeplass

Sentralt plassert inne på Lovisenberg Familiecamping finner små og store gjester lekeplassen. I trygge omgivelser kan familiens yngre medlemmer klatre, rutsje, eller treffe nye venner i en runde med air-hockey eller foosballspillet. Hoppeputa kan nok også virke fristende for hele familien.

 

På lekeplassen er det et yrende liv fra tidlig morgen til sent på kvelden. Barna leker, mens de voksne kan sitte på sidelinja på våre benker og kose seg med en etterlengtet kopp kaffe… Om ikke de vil leke med da!

MINI-GOLF

På Lovisenberg Familiecamping kan hele familien storkose seg med en runde eller to med mini-golf. Morsom og tradisjonell aktivitet som slår an hos de fleste! Som alle andre aktiviteter hos oss er også dette gratis. Utstyr får du lånt i resepsjonen.

MAXI-SJAKK

Sjakkspillet for hele familien. Lag nye regler, spill på lag, eller lag et helt nytt spill med gigant-brikkene. Eller bare inviter hyttenaboen med på en runde god, gammel klassisk sjakk. Alt er opp til deg. Du trenger uansett ikke å være en sjakkmester for å ha det moro her.