Campinglivet på Lovisenberg

Neida – telt, vogn og bobil er ikke avleggs, om det var det du trodde. Med standardene vi i dag finner i en campingvogn med f.eks. vaskemaskin, tørketrommel og varmekabler i gulvet, kan dette være ferieformen som slår de fleste hytter og hoteller.

 

Hva ville dine barn ha valgt om du ga dem valget av å overnatte i telt eller et hotellrom? Vi tror de fleste barn ville ha valgt telt. Er du ikke verdens tøffeste mamma som gladelig overnatter i ødemarken med dine små? Kanskje du kan være nest tøffest da? Det er mulig å mane fram følelsen av ødemark selv om flislagte toaletter er fire meter unna og en hyggelig nattevakt lyser på teltduken annenhver time. Overnatting skal være en opplevelse – CAMPING ER GØY!

Hele familiens campingplass

Her kan du ligge ved sjøen på den flotte sandstranden og sløve mens barna leker i vannkanten. Eller kanskje de vil treffe nye venner på den morsomme lekeplassen, før det er tid for familieduell i mini-golf?

Hos Lovisenberg Familiecamping har barna det alltid gøy. Du som voksen kan velge å delta i leken, eller ta deg en velfortjent pust i bakken. Du har jo tross alt ferie. Barna koser seg uansett alltid hos oss.

 

Vi kan fortsette å ramse opp grunner til at du skal legge din ferie på camping i Kragerø til Lovisenberg Familiecamping. Det lureste du kan gjøre er å legge turen til oss og oppleve det selv. Book ditt neste opphold i dag. Vi har alt du trenger for en flott campingopplevelse i Kragerø.

Reservasjon av plass

Fra 23.06 – 06.08 er det ikke mulig å reservere plass på campingen. Innsjekk er fra kl. 13.00. Vi anbefaler å komme så tidlig som mulig etter dette for best mulig plass, ettersom det kan fylle seg opp i løpet av ettermiddagen/kvelden. 

Utenom sommerferien har vi god plass, og du kan legge inn en bestilling i forkant av oppholdet via bookingknappen nedenfor.

Priser

Prisene er dynamiske og varierer mellom kr 515 – 675,- ihht. dato og størrelse på enheten. Prisoversikt utenom skoleferien finner du ved å søke på ønskede datoer i booking.

Sikkerhet

Tildeling av plass

I skolens sommerferie tildeler vi plass ihht. størrelse på enheten, og en av våre ansatte dirigerer til riktig plass for å sikre brannavstand. Derfor er det meget viktig at du ved ankomst/bestilling vet totalstørrelsen på enheten din inkl. drag på vogn og evt. ekstrautstyr som sykkelstativ, barduner o.l.

Nattestid

I skolens sommerferie har vi nattevakt som beveger seg rundt på området. I tidsrommet kl. 23.00 – 07.00 er porten til campingen stengt, og inn-utkjøring er da forbudt (unnatt bobil eller bil med HC-bevis). Skal du inn/ut av campingen må bilen parkeres på gjesteparkeringen utenfor porten. Er du i tvil kan nattevakt hjelpe deg med hvor du skal stå.

Litt praktisk å vite

Hunden din er velkommen!

Din firbeinte venn er hjertelig velkommen til oss på både camping- og hyttetur, så lenge det ikke generer andre. Hunden må hele tiden holdes i bånd inne på camping-området, og eier er ansvarlig for å rydde opp etter den. Lovisenberg byr på flotte turmuligheter for både to- og firbeinte. Husk pose!

Ha med riktig kabel!

Våre strømplasser har tilkobling for ''norsk'' stikkontakt, og vi anbefaler å ha med en 20-meters kabel. Overganger og kabler selges også i resepsjonen.

Vi har ikke elbil-lading!

Ingen av campingens kontakter er godkjent for lading av elbil. Vi anbefaler å bruke ladestasjoner-appen for god oversikt over hvor det er mulig å lade i nærheten av, og på vei til oss.