Camping Sørlandet

Vi er en av 12 medlemsbedrifter som er med i konstellasjonen Camping Sørlandet. Sammen føler vi et samfunnsansvar, og deltar i flere spennende prosjekter.

Hjerterom - Blå Kors Ferier

Vi var med på å starte opp prosjektet «Hjerterom» med Blå Kors Ferier, hvor vi sammen gir bort over 1000 gratis overnattingsdøgn til dem som sårt trenger en ferie, men ikke har muligheten til å ordne dette selv.

 

Hamre Familiecamping ligger i Kristiansand og er selve kremen av camping på Sørlandet. Dette er et sted hvor du kan ligge på den lange flotte sandstrand og sløve, mens barna leker i vannkanten. Vi har også en flott lekeplass og flust av artige aktiviteter, slik at barna alltid har det gøy hos oss, -Og det er selvfølgelig lov for de voksne å hive seg med på leken.


Dette herlige miljøet fortjener å deles med så mange som mulig, og «hjerterom» gir oss muligheten til akkurat det. På campingplassen forsvinner forskjellene mellom oss, og vi blir alle folk som bare nyter ferien. 

Vi tenker miljø

Vi ønsker også å ta vår del i samfunnet når det kommer til miljø. Alle campingplassene som er medlem av Camping Sørlandet skal være Green Key sertifiserte. Som gjest på en Green Key sertifisert virksomhet kan du være sikker på at overnattingsstedet har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig, samtidig som det jobbes kontinuerlig for å minimere miljøpåvirkning.

Camping midt i smørøyet

Campingplassen ligger i nærheten av det aller meste som er verdt å få med seg på Sørlandet. Det tar bare noen få minutter å komme seg til både Dyreparken, Kjevik flyplass, og Norges største shoppingsenter, Sørlandssenteret. Skulle været mot formodning være litt grått en dag, kan for eksempel et innendørs lekeland på Sørlandsenteret være en fin plass å gjøre av seg. Her kan du også shoppe, spise og kose deg. 
 
Kristiansand sentrum er også verdt et besøk i løpet av sommeren. Byen er det vi kan kalle en idyllisk storby, med småbysjarm. Gjennom hele sommeren er det aktiviteter, konserter og opplevelser som passer for alle barn fra 0 til 100 år. Det er gode bussforbindelser inn til kjernen av byen fra campingplassen, og turen er ikke lang.
Vi anbefaler å oppleve sommerbyen Kristiansand, dersom du ikke har gjort det før. Reis ut i skjærgården på øyhopping med badebåten, eller nyt et herlig måltid på en av byens mange spisesteder. Byens kulturhus Kilden tilbyr gratis formiddagskonserter like ved sjøkanten hele sommeren.

Torvet i Kristiansand vrimler av spennende spisesteder og foodtrucks som både kan utfordre og blidgjøre ganen. I tillegg er dette en artig plass for barna som leker i fontenene og klatrer på ulike kunstverk og installasjoner.
Kristiansand tilbyr mer sommeraktiviteter enn du kan forestille deg, så det er absolutt verdt å ta seg et besøk.

Rundt campingplassen

Like ved campingplassen finnes det en moderne bensinstasjon for den som blir lysten på litt fastfood, eller en bilvask.

Når du vil lage deg litt mat, har vi et flott gjestekjøkken med stekeovner midt på området. Her er det også god plass til å være litt sosial med andre. Dersom dere reiser flere familier sammen, er dette et ypperlig sted for å dele et måltid.
Vi har plasser til bobil, campingvogn og telt.  Dersom du heller vil bo i hytte, har vi flere å velge mellom.

Fasiliteter på vår camping

Vårt sanitæranlegg finner du midt inne på området. Her er det dusjanlegg og toaletter i tillegg til at både dame og herre avdelingen har gode muligheter for stell av småbarn. I høysesongen vasker vi anlegget kontinuerlig for å være sikre på at det alltid er rent og pent for de som skal bruke det.

 

Det kan også være greit å få vasket klær underveis på Sørlandsferien. Derfor har vi et gratis vaskeri i kjelleren på sanitæranlegget, med både vaskemaskiner og tørketrommel. 

 

Oppvaskmuligheter finnes både ute og inne på gjestekjøkkenet. Her er det også kokemuligheter og koselig sittegrupper hvor man kan spise.

Camping på Sørlandet – midt på vinteren

Kristiansand er Norges sommerby nummer 1, men byen har også et utstrakt og pulserende næringsliv. Veldig mange av de som må reise til Kristiansand i jobbsammenheng velger å bo hos oss. Vårt alternativ er rimeligere enn et hotell og gir samtidig en mye større grad av frihet.

Du kan lage din egen mat og bo i fred og ro alene i en hytte, og når du bare vil slappe av etter endt arbeidsdag har hyttene TV med et rikt utvalg av kanaler.

En liten ferie midt på vinteren er heller ikke å forakte. Selv om camping på Sørlandet stort sett forbindes med sommer og sol, kan vinteren også være veldig fin. Havet gjør luften frisk og det hersker en behagelig ro på campingen.

I Dyreparken er det dyrene som står i fokus på vinteren. Ettersom det er mye mindre folk på vinterstid kan man komme tett innpå dyrene under mating, og få noen fine naturopplevelser.

Hva med å ta en langhelg med familien, for å puste ut?
Hamre familiecamping er riktig sted for Camping på Sørlandet.

Planlegg din neste tur på camping på Sørlandet i dag!

Book din overnatting nå