Sanitære forhold

Sanitæranlegg

Sanitæranlegget ligger i hovedbygget når du kommer til campingen. Her finner du bl.a. mange toalett- og dusjbåser, HC-bad, vaskeri og gjestekjøkken.


For å benytte deg av dusjene hos oss får du utdelt et kort i resepsjonen ved innsjekk. Dusj er inkludert i prisen for overnatting.

Tømmeanlegg og vannpåfylling

På campingen har vi tømmeanlegg for gråvann og kjemisk toalett. Denne er lokalisert ute med en luke i bakken, slik at du enkelt kan kjøre over for å tømme. Dette er gratis for alle våre gjester. Vannposter finner du på mange plasser rundt om på campingen. Vannkanner og slanger må medbringes selv.

Vaskeri

Ble ferien lenger enn planlagt, eller du ikke ønsker å drasse på unødvendig bagasje? Hos oss er ikke skittentøy noe problem. Vi har vaskemaskiner og tørketrommel som er gratis til bruk for alle våre gjester.

Gjestekjøkken

I hovedbygget finner du gjestekjøkkenet som er åpent hver dag kl. 08.00 - 23.00 i skolens sommerferie. Her har du tilgang til ovn, kokeplater og oppvaskkummer. Her finnes også sittegrupper hvor du kan nyte frokosten med familien. Vi har ikke matlagingsutsty til utlån, så her må eget medbringes.

Galleri

Planlegg ditt neste opphold på camping i Kragerø i dag!

Book din overnatting nå