Er du på utkikk etter sommerjobb?

Søk sommerjobb hos oss!

Hvert år søker vi sesongansatte som gjør alt de kan for å yte god service til Lovisenberg Familiecamping sine gjester. Hos oss kan du søke sommerjobb som servicemedarbeider fra du er 13 år. Vi starter søknadsprosessen i November hvert år, og det er lurt å være tidlig ute med din søknad, da vi ansetter fortløpende etter intervjuer.

Tips til deg som vil søke sommerjobb

Bruk god tid på søknaden. Dette er vårt førsteinntrykk av deg, og er helt avgjørende for om du blir innkalt til intervju.

 

Sett deg godt inn i hvorfor du søker på denne jobben, og hvorfor det er akkurat deg vi skal velge.

 

Ikke la noen andre skrive søknaden for deg. Det er deg vi vil bli kjent med.

Her er avdelingene du kan jobbe i som servicemedarbeider hos oss

Resepsjon

Utevakt

Basseng

Restaurant

Renhold

Nattevakt

Ofte stilte spørsmål

Vi behandler søknader fortløpende, men da vi har mange søkere kan det ta litt tid før du hører fra oss. Når søknaden er behandlet vil alle få en e-post med tilbakemelding. Vi gjør oppmerksom på at tidspunktet man får tilbakemelding vil variere fra kandidat til kandidat.

Som servicemedarbeider kan du jobbe innenfor én eller flere av våre avdelinger. Dette varierer ut fra egenskaper og behov, og du blir opplært i den/de avdelingene som ser ut til å passe deg best. 

Arbeidsperioden gjelder i all hovedsak gjennom hele skolens sommerferie, men det kan også bli behov for ekstra bemanning på ettermiddager og helger både før og etter ferien.

Hvert år behandler vi mange søknader til få stillinger, og det man være mange årsaker til at man ikke får tilbud om sommerjobb. Mye forandres i løpet av ett år, både på selve campingen og med deg som person. Derfor kan det hende at det er akkurat deg vi trenger i år, selv om du har fått avslag tidligere. Så lenge du fremdeles er interessert i å jobbe på Lovisenberg Familiecamping så anbefaler vi deg å søke.

Dersom du har CV, attester, karakterkort eller referanser kan du gjerne ta med dette til selve intervjuet.

 

Før intervjuet kan det være lurt å stille seg selv noen spørsmål:

 

Hvorfor ønsker jeg akkurat denne jobben?

 

Hva kan jeg bidra med som hvem som helst ikke kan gjøre?

 

Hvorfor skulle de ikke ville ansette meg?

 

Vær sikker på at du forstår hva du søker på og hvorfor du ønsker jobben. Vær tydelig når du beskriver dine ferdigheter og benytt eksempler på hvor disse ferdighetene har vært nyttige. Det er ditt ansvar å sørge for at vi får med oss alle dine viktigste egenskaper. Å være godt forberedt og ha tro på seg selv gjør mye med innstillingen din til selve intervjuet. Intervjuet er din mulighet til å vise deg frem, så bruk tiden til å vise deg fra din beste side.

Lovisenberg Familiecamping er ikke tariffbundet, og følger NHO Reiseliv minstelønnsatser. I 2023 har disse vært:

 

16 år: kr 128,58

17 år: kr 138,08

18 og 19 år: kr 152,34

20 år og over: kr 190,79

 

Vi tar forbehold om endringer.

Alle som har vært på intervju får tilbakemelding på sin søknad via e-post der det fremgår om du får tilbud om jobb eller ikke. Vi har mange søknader å behandle, og intervjuer å holde, så det kan ta noe tid før du hører fra oss etter at du har vært på intervju. Vi gjør oppmerksom på at tidspunktet man får tilbakemelding vil variere fra kandidat til kandidat.

Alle vil få god opplæring før man starter å jobbe på egenhånd. Store deler av opplæringsplanen vil sendes digitalt slik at man gjennomfører dette hjemme, og i mange av stillingene må man bestå en eller flere tester før man kan arbeide på egenhånd. Det vil også i flere stillinger være behov for praktisk opplæring med fysisk oppmøte på campingen. Dette vil holdes på ettermiddager/kvelder og i helger før skoleferien starter.

Spørsmål rettet til jobb eller ulike stillinger kan tas opp på et eventuelt jobbintervju. Dersom du har spørsmål før du legger inn din søknad, eller spørsmål som har kommet opp etter du har vært på intervju kan du komme i kontakt med personalansvarlig ved å sende en e-post til post@campingplassen.no